Merken

Alle brievenbus merken in één webshop

Lees meer Lees minder

Brievenbus Kopen? Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Allux 800 RR pakketbrievenbus

2 feb. 2018
“We hebben voor dit model gekozen omdat we een brievenbus zochten - waar pakketjes in kunnen - met het deurtje achteraan - met een mooi en eenvoudig ontwerp Wat mij positief opviel is dat het slot zeer degelijk is, met twee volwaardige sleutels. Dat is beter dan bij de meeste brievenbussen. Verder voelt het materiaal ook stevig aan, en het is mooi gelakt. Ik had bij de reviews gelezen dat de bovenkant niet goed vast zit en dat is bij ons exemplaar ook. Niet dat die echt loskomt, maar de laspunten zijn zo dus dat je de bovenkant er inderdaad zou kunnen afhalen. De klep aan de voorkant sluit redelijk zacht (er zit een demper op) en ook belangrijk, kan niet open blijven staan. Binnenin ligt een plaat om de schroeven en/of gaten onderaan af te dekken. Deze lijkt net iets te groot waardoor die schuin ligt. Het lastigste aan de brievenbus is voor mij dat het veel werk zou zijn om het deurtje van draairichting te veranderen. In principe kan het wel, maar je zult onder andere gaten moeten boren voor het scharnier.”
Allux 800 RR pakketbrievenbus

Burg Wächter Pearl wandbrievenbus

2 feb. 2018
“Onze vorige brievenbus is door een storm kapot gewaaid, en deze paste op de palen die ervoor gezet waren. In principe is het een mooie en degelijke brievenbus, waar op zich absoluut niets over te klagen is. Het lichtje dat dient om de binnenkant te verlichten echter is een drukgevoelig apparaatje dat amateuristisch werd vastgelijmd in de brievenbus, en dat gewoon al door het transport losgekomen is. Niet degelijk vast te plakken, dus gewoon een verloren kost. Betaal niet extra voor de verlichting. De batterij ervan was ook plat bij aankomst.”
Burg Wächter Pearl wandbrievenbus

Burg Wächter Piano brievenbus

14 jan. 2018
“Heb de kleur wijnrood besteld. Supermooie kleur en ik vind de vormgeving ook heel bijzonder. Pluspunt: de bus is van kunststof en zal niet roesten. Heb 't idee dat materiaal ook behoorlijk goed bestand is tegen zonlicht en niet snel poreus wordt. Box is voldoende groot. Minpuntje is dat het slot wat moeilijk te zien/vinden is in het donker. Er zit verlichting in de box zodat je wel kunt zien of er post is maar het sleutelgat wordt niet verlicht. Dat had beter andersom kunnen zijn. ”
Burg Wächter Piano brievenbus