brievenbus-expert

Burg Wächter

Burg Wächter brievenbus: robuust en prachtig vormgegeven

Burg Wächter is een wereldberoemde fabrikant van brievenbussen. Het is een groot familiebedrijf dat is gevestigd in Duitsland. De Burg Wächter producten worden met zorg en veel kennis ontwikkeld en geproduceerd. De vormgeving, materiaalkeuze en afwerking zijn daar een voorbeeld van. Burg Wächter werkt nauw samen met gerenommeerde ontwerpbureaus en met bekende en minder bekende designers. Als u naar de producten op onze site kijkt, zult u niet tot een andere conclusie komen dan dat de staande brievenbussen, de wandbrievenbussen, de designbrievenbussen en alle andere brievenbussen van Burg Wächter prachtig zijn vormgegeven. Ze zijn niet alleen mooi, maar zijn tevens sterk, robuust en weerbestendig.

Maximale levertijd
Stijl
Type
Verfijn op kleur
Verfijn op materiaal
Verfijn op prijs
"brievenbus-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Burg Wächter Porta 797 Brievenbusklep

Vraag: Wat is de buitenafmeting : breedte en hoogte In welk metaal is dit gemaakt, is dit roestvrij

Antwoord van onze expert: 10,1×41,2 cm deze is niet gemaakt van RVS, deze is gemaakt van aluminium.

Burg Wächter Europa 731 brievenbus

Vraag: beste, graag hadden we geweten wat de afmetingen zijn van dit product met name: de inworpgleuf en de diepte van de bus. indien mogelijk ook de binnenafmetingen van de opvangvakken. ook vragen we ons af hoe het pakketdeel werkt. blijft dit deel los tot een koerier dit sluit? en krijgen we dit dan open met een sleutel? mvg, marjan

Antwoord van onze expert: De afmetingen van de Europa zijn H360 x B405 x D292 mm. De inwerpopening is 371 mm breed en heeft een hoogte van 32 mm. Het pakketvak kan worden geopend en gesloten met een magneetsluiting en is dus niet voorzien van een sleutelslot. Naar aanleiding van uw vraag hebben we de productinformatie uitgebreid, hartelijk dank!

Burg Wächter 800 Krantenrol

Vraag: Beste wat is de afmetingen van de krantenrol?En hoe moet ze bevestigd worden? Mvg Nathalie

Antwoord van onze expert: Hallo! De Rol heeft een lengte van 40,5cm en een diameter van 12,1 cm. Het is eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde schroefjes.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.