brievenbus-expert

Alle brievenbussen

Alle brievenbussen

Brievenbus-expert zou brievenbus-expert niet zijn als u in onze shop niet een uitgebreide collectie brievenbussen zou vinden. Al die mooie bussen, voor aan de muur of naast de oprijlaan, vindt u in een handig overzicht op deze pagina. Of u nou op zoek bent naar een bus speciaal voor uw pakketjes, enkel een krantenrol om uw bus mee uit te breiden of een klep om aan de muur of in de deur te monteren. U vindt het hier in dit handige overzicht.

Alle brievenbussen

Filters

Type
Toon resultaten (449)
Stijl
Toon resultaten (449)
Verfijn op kleur
Toon resultaten (449)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Verfijn op materiaal
Toon resultaten (449)
Verfijn op prijs
Toon resultaten (449)
Verfijn op merk
Toon resultaten (449)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
"brievenbus-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Ook designerbrievenbussen

Alle soorten brievenbussen die we hebben, hebben we ook in designeruitvoering. Ideaal als u niet zomaar wilt kiezen voor een standaard brievenbus in een groene of grijze kleur maar net even een stapje verder wilt. Designbrievenbussen hebben een bijzondere uitstraling en een fraaie vormgeving zodat ze meteen vanaf de weg al op zullen vallen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook nog eens verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Benton US mailbox staande brievenbus

Vraag: Is deze waterdicht??

Antwoord van onze expert: Deze brievenbus is waterdicht. Hij zal daarom ook niet gaan roesten.

Allux 800 RR pakketbrievenbus

Vraag: Als je er voor kiest om de brievenbusvoet te gebruiken, hoe monteer je de brievenbusvoet dan? Is het de bedoeling dat deze ondergronds geplaatst wordt? Moet deze in beton gegoten worden? Komt deze (gedeeltelijk) boven de grond? Alvast bedankt voor het antwoord!

Antwoord van onze expert: Goede vraag! De brievenbusvoet kan op verschillende manieren gebruikt worden. U kunt deze bijvoorbeeld inmetselen, ingraven of in beton storten. De bovenplaat blijft dan inderdaad boven de grond, zodat u de brievenbus er op kunt bevestigen.

Allux 300 brievenbus

Vraag: Hoe moet ik dat doen als ik een witte bus wil want dat vind ik nergens om in te vullen?

Antwoord van onze expert: Deze brievenbus is alleen in de kleur zwart verkrijgbaar. De andere kleuren zijn helaas niet meer leverbaar.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.