brievenbus-expert

Klantenservice
088 520 7777
Subcategorieën:

Alle brievenbussen

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (234)
Stijl
Toon resultaten (234)
Verfijn op kleur
Toon resultaten (234)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Verfijn op materiaal
Toon resultaten (234)
Verfijn op prijs
Toon resultaten (234)
Verfijn op merk
Toon resultaten (234)
"brievenbus-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Alle brievenbussen

Alle brievenbussen

Brievenbus-expert zou brievenbus-expert niet zijn als u in onze shop niet een uitgebreide collectie brievenbussen zou vinden. Al die mooie bussen, voor aan de muur of naast de oprijlaan, vindt u in een handig overzicht op deze pagina. Of u nou op zoek bent naar een bus speciaal voor uw pakketjes, enkel een krantenrol om uw bus mee uit te breiden of een klep om aan de muur of in de deur te monteren. U vindt het hier in dit handige overzicht.

Ook designerbrievenbussen

Alle soorten brievenbussen die we hebben, hebben we ook in designeruitvoering. Ideaal als u niet zomaar wilt kiezen voor een standaard brievenbus in een groene of grijze kleur maar net even een stapje verder wilt. Designbrievenbussen hebben een bijzondere uitstraling en een fraaie vormgeving zodat ze meteen vanaf de weg al op zullen vallen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook nog eens verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

 • Allux 600 Ruko lock staande brievenbus

  Hoe kan ik de Allux 600 bevestigen op een stenen oprit ?

  Gevraagd op 12 november 2014

  Dit is zeker mogelijk.

  Antwoord van onze expert
 • Burg Wächter Porta 797 Brievenbusklep

  Wat is de buitenafmeting : breedte en hoogte In welk metaal is dit gemaakt, is dit roestvrij

  Gevraagd op 7 november 2014

  10,1×41,2 cm deze is niet gemaakt van RVS, deze is gemaakt van aluminium.

  Antwoord van onze expert
 • Allux 600 Ruko lock staande brievenbus

  - Bij de zilveren uitvoering (Allux Ruko 600) specifiëren jullie 'gegalvaniseerd staal', bij de zwarte uitvoering 'poedercoating', bij de antracietgrijze uitvoering wordt niets gespecifieerd... Wat is daarvan het materiaal en afwerking? - Is de bus uit voorraad leverbaar en mag ik bij bestelling vandaag de levering verwachten voor het eind van de volgende week? ( Elewijt- Belgie). - De tuinaannemer zou een cementsokkel maken om de bus op vast te zetten. Kan U de afmeting van het grondvlak opgeven? Moet de bus tegen de sokkel afgekit worden ( vocht, roest)? Hartelijk dank!

  Gevraagd op 28-10-14

  De antracietgrijze uitvoering heeft ook een poedercoating. De brievenbus is leverbaar binnen ongeveer 5 dagen na betaling. De grondafmetingen zijn 38×23 cm, en als u verstandig bent dan zet u in het beton een staaf met schroefdraad, zodat u de brievenbus vast kan schroeven.

  Onze expert