brievenbus-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Alle brievenbussen

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (428)
Stijl
Toon resultaten (428)
Verfijn op kleur
Toon resultaten (428)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Verfijn op materiaal
Toon resultaten (428)
Verfijn op prijs
Toon resultaten (428)
Verfijn op merk
Toon resultaten (428)
"brievenbus-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Alle brievenbussen

Alle brievenbussen

Brievenbus-expert zou brievenbus-expert niet zijn als u in onze shop niet een uitgebreide collectie brievenbussen zou vinden. Al die mooie bussen, voor aan de muur of naast de oprijlaan, vindt u in een handig overzicht op deze pagina. Of u nou op zoek bent naar een bus speciaal voor uw pakketjes, enkel een krantenrol om uw bus mee uit te breiden of een klep om aan de muur of in de deur te monteren. U vindt het hier in dit handige overzicht.

Ook designerbrievenbussen

Alle soorten brievenbussen die we hebben, hebben we ook in designeruitvoering. Ideaal als u niet zomaar wilt kiezen voor een standaard brievenbus in een groene of grijze kleur maar net even een stapje verder wilt. Designbrievenbussen hebben een bijzondere uitstraling en een fraaie vormgeving zodat ze meteen vanaf de weg al op zullen vallen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook nog eens verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Benton wandbrievenbus Jasper

Vraag: kan deze ook zonder sleutel geopend worden?

Antwoord van onze expert: Deze brievenbus kan alleen met een sleutel worden geopend.

Allux 2500 brievenbus

Vraag: Is deze brievenbus ook als staande brievenbus te gebruiken? In combinatie met de allux standard 1001?

Antwoord van onze expert: Deze brievenbus is als staande brievenbus te gebruiken. Daarnaast wordt door Allux aangegeven dat de Standard 1001 past op de 2500-brievenbus.

Burg Wächter Europa 731 brievenbus

Vraag: beste, graag hadden we geweten wat de afmetingen zijn van dit product met name: de inworpgleuf en de diepte van de bus. indien mogelijk ook de binnenafmetingen van de opvangvakken. ook vragen we ons af hoe het pakketdeel werkt. blijft dit deel los tot een koerier dit sluit? en krijgen we dit dan open met een sleutel? mvg, marjan

Antwoord van onze expert: De afmetingen van de Europa zijn H360 x B405 x D292 mm. De inwerpopening is 371 mm breed en heeft een hoogte van 32 mm. Het pakketvak kan worden geopend en gesloten met een magneetsluiting en is dus niet voorzien van een sleutelslot. Naar aanleiding van uw vraag hebben we de productinformatie uitgebreid, hartelijk dank!

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk